Mamak Belediyesi MİM Bilkent Şehir Hastanesi iş ilanı yayımladı

Mamak Belediyesi, Mamak İstihdam Merkezi’nin iş ilanını yayımladı. Belediye’nin Instagram hesabı üzerinden yayımlanan personel alım ilanına ilişkin başvuruların 25 Eylül saat 13.00 – 17.00 arasında alınacağı ifade edildi.

Mamak Belediyesi MİM Bilkent Şehir Hastanesi iş ilanı yayımladı

Bilkent Şehir Hastanesi personel alımına ilişkin yeni bir ilan yayımlandı. Bay bayan garson alımı yapılacağı ifade edildi. Hastalara katlarda yemek sunumu yapılacak personel alımına ilişkin başvuruların yarın alınacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar da belli oldu. buna göre 18-45 yaş arası en az ilkokul mezunu ve sabıka kaydı olmayan adayların işe alınacağı ifade edildi. Asgari ücret verileceği ifade edilen iş ilanında çalışacaklara ek olarak servis, yemek, Multinet ve ek mesai imkanının sunulacağı açıklandı.

ÇALIŞMA SİSTEMİ VE MESAİ BİLGİSİ

Vardiyalı sistem ile yapılacak çalışmalarda çalışma saatleri 08.00 – 16.00 / 16.00 – 00.00 / 00.00 – 08.00 olarak sıralandı. Bilkent Şehir Hastanesi’ne yapılacak olan alımlara ilişkin Mamak Belediyesi yayımlanan personel alımına ilişkin, “Bünyemizden T.C. Mamak Belediyesi veya bağlı iştiraklere, herhangi bir işe alım ya da yönlendirme yapılmamaktadır” denildi.

Mamak Belediyesi MİM Bilkent Şehir Hastanesi iş ilanı yayımladı

İşe başvuracak adaylar için servis güzergahları Mamak, Sincan, Keçiören, Altındağ ve Etimesgut olarak sıralandı.

Yarın yapılacak iş başvurularına ilişkin görüşmelerin Mamak İstihdam Merkezi’nde yapılacağının altı çizildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER