Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yeni personel alım duyurusu

Mamak Belediyesi Mamak İstihdam Merkezi üzerinden yeni bir personel alım duyurusu geldi. Yapılan açıklamada OSB çalıştırılmak üzere bay bayan personellerin alınacağı ifade edildi. 18-45 yaş arası adaylar için yapılacak alımda detaylar belli oldu.

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yeni personel alım duyurusu

Mamak Belediyesi Instagram hesabı üzerinden Mamak İstihdam Merkezi için yayımlanan ilanı paylaştı. Yapılan açıklamada çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapılacağı ifade edildi. En az ilkokul mezunları arasından yapılacak olan personel alımında ek ödemelerin de olacağı açıklandı.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Öte yandan yayımlanan ilan içerisinde alım yapılacak pozisyonlar da tek tek duyuruldu. Buna göre ağır vasıta şoförü, forklift operatörü, üretim operatörü, mekanik elektrik bakım operatörü, pres operatörü, plastik enjeksiyon operatörü, kaynak işçisi alımı yapılacak. Bayan personellerin üretim departmanında çalışacağı belirtildi.

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yeni personel alım duyurusu

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda başvuru şartları da şu şekilde sıralandı:

“18-45 yaş aralığında, asgari ilköğretim mezunu, (Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli) Alınacak pozisyona göre ücret değişmektedir. Çalışma sistemi vardiyalı olup, hafta sonu tatili Pazar günüdür”

Mamak İstihdam Merkezi üzerinden yapılacak alımlarda personellere servis, yemek, ek gelir, 2 brüt maaş prim, BES, Ramazan ve Kurban Bayramı primi, yakacak yardımı, cenaze yardımı, düğün yardımı ve iş disiplini primi verileceği belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların 12 Eylül 14.00 – 17.00 saatleri arasında “Mamak Kültür Merkezi Demirlibahçe Mah. Talatpaşa Bul. Bo:167 Mamak” adresinden alınacağı açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER