Madrigal Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserleri programları devam ediyor. Temmuz ayı ile start verirken konser programının Madrigal grubu ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar konsere dair detayları merak etti.

Madrigal Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Madrigal Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok yeni etkinliği Ankaralılara sunan ABB, kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini sürdürerek konser programını haftalık olarak duyuruyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programının açılışı temmuz ayında yapıldı.Ankara Yaz Konserleri Merve Özbey, KÖFN, İkilem ve Resul Dindar ile devam ederken Derya Bedavacı ve Madrigal grubunun bu hafta başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Madrigal grubunun konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Madrigal konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE MADRİGAL RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 12 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Madrigal konseri düzenleneceği kaydedildi. Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ANKARA GENÇLİK PARKI NEREDE?

Ankara'nınAltındağ ilçesinin Ulus semtinde bulunan Ankara'nın rekreasyon alanlarından biri olan Gençlik Parkı'na Ulus metrosu ile kolaylıkla ulaşım sağlanıyor. Metro dışında Ulus'a giden tüm toplu taşıma araçları Gençlik Parkı'na ulaşmanızda yardımcı oluyor.

Ankara Yaz Konserlerinde ilerleyen takvime ilişkin de bir bilgiye yer verildi. Buna göre Ankara'da ilerleyen günlerde Derya Bedavacı konseri de gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER