Kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını işte böyle test etti!

Ankara'da Kurban Bayramı öncesi sıra dışı bir yöntem kullanan esnaf, kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını test etti.

Kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını işte böyle test etti!

Ankara Sincan'da bir esnaf, kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını insan taşıyarak test etti. Esnafın sosyal medyada paylaştığı poşet videosu gündem oldu.

Sincan ilçesinde esnaf Battal Gazi Aydoğan, Kurban Bayramı öncesi sıra dışı bir yöntem kullanarak kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını test etti. Aydoğan, mağazasında sattığı et poşetinde arkadaşını taşıyarak videoya çekti ve sosyal medyada paylaştı. Poşetin sağlamlığını 62 kilo arkadaşını poşette taşıyarak gösteren Aydoğan, paylaştığı video ile dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem olan video sonrası Aydoğan, kimi vatandaşın kendisini şehir dışından arayarak kargo ile et poşet istediğini kimisinin de poşeti eğlence amaçlı kullanmak için satın aldığını söyledi. Vatandaşlardan gelen güzel tepkilerin yanı sıra sosyal medyada da “Poşetler derdimi taşır mı” gibi geri dönüşlerin kendisini mutlu ettiğini anlattı.

Kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını işte böyle test etti!

"POŞET İLE RESİM ÇEKTİRENLER BİLE OLDU"

Aydoğan, her Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların poşetin kaç kiloya kadar taşıdığı sorularına pratik bir çözüm bulmak için videoyu çektiklerini söyledi. Aydoğan, ürünleri yıllardır sattıklarını ancak çektikleri video ile daha çok tanındığını belirterek, “Biz bu elimde gördüğünüz ürünü yıllardır satıyoruz. Ama çok talep oluyor. Bayramlarda falan Kurban Bayramı'nda çok satıyoruz. Müşteriler soruyor. Mesela diyor ki bu beş kilo taşır mı? Yirmi kilo taşır mı? Bu sorulara çok maruz kalıyorduk. Biz de zaten sosyal medyada mağazamız için içerik üretiyoruz. Orada soranlara göstermek için sordum arkadaşa ‘kaç kilosun’ dedim ‘68 kiloyum abi’ dedi. ‘Gel dedim seni bir deneyelim, müşteri de görsün sağlamlığını’ dedik. Herkes sorup duruyordu noktayı koyalım dedik. Biz de bu kadar tutulacağını düşünmüyorduk ama bayağı da izlendi” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada paylaştıkları video sonrası böyle bir dönüş beklemediklerini söyleyen Aydoğan, poşet ile resim çektirenlerin bile olduğunu söyledi. Poşeti çift kat yaptığında poşetin kendi kilosunu yani 113 kiloyu taşıdığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER