Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi!

Ankara'nın gözde parklarından biri olan Kuğulu Park'ın yeni siyah yavru kuğuları, başkentliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Minik kuğuların anneleriyle vakit geçirdiği anlar ise ziyaretçilerin yüzlerini gülümsetiyor.

Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi!

Başkent Ankara, birbirinden çeşitli parkları ile akıllarda yer ediniyor. Bu parklardan biri olan Kuğulu Park ise bugünlerde adını 5 yeni yavrusuyla duyurmaya devam ediyor.

Adını aldığı çeşit çeşit kuğulara ev sahipliği yapan parkın yeni üyeleri, vatandaşların yoğun ilgisini alıyor.

5 SİYAH YAVRU KUĞUYA BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ!

Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi!

Kuğulu Park'ın yeni üyesi olan 5 siyah yavru kuğu, 8 Mart Cuma günü dünyaya geldi. Minik siyah yavruların sevimli halleri ise Ankaralılardan yoğun ilgi aldı.

Anne kuğunun yavrularıyla ilgilendiği anlar Kuğulu Park'ın ziyaretçilerinin yüzlerinde bir gülümseme oluştururken, yavruların tatlı halleri parkı yeni neşe kaynağı oldu.

‘’YAŞAMIN EN GÜZEL VARLIKLARINDAN BİR TANESİ''

Kuğulu Park'a her gün yürüyüş yapmaya gelen Aytuğ Tunca, yavru kuğuların neşeli hallerini anlattı. Tunca, yavru kuğuların hem parka hem de kendisine neşe kaynağı olduğunu belirterek, onların yaşamın en güzel varlıklarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi! - Resim : 2

Tunca, ‘’Suda yüzmek çok güzel ben de zaten suyu çok sevdiğim için onları görmek istedim. İnşallah neşeyle burada herkesi çeker ve sevgiyle büyürler. İnsanlara sevginin dersini de bu varlıklar yardımıyla en güzel şekilde verebiliriz. Onları seviyorum, sık sık da ziyarete geleceğim. Yavrular çok çabuk büyüyorlar.” dedi.

Parkın yeni neşe kaynağı siyah yavru kuğular, Ankaralıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Park görevlileri ise, parkı ziyarete gelen vatandaşlara, yavruların sağlıklarının olumsuz etkilenmemesi için yiyecek atılmaması konusunda uyarıda bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER