KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı

Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da yarın önemli bir an yaşanacak. Memur olmak isteyenler sabah saatlerinde belirlenen okullara giderek soruları cevaplayacak.

KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı

Bu kapsamda sınava girecek adaylar için en önemli husus gidecekleri okullara kolay bir şekilde ulaşmak olacak. Sınava giriş süresini dakikalar ile kaçıran öğrenci görüntülerinin bir kez daha yaşanmaması için Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO Genel Müdürlüğü önemli bir açıklama yayınladı.

KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı

EGO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu açıklamada yarın sabah yapılacak KPSS Lisans sınavından dolayı otobüs sefer sayısının artırılacağı bildirildi. Sınava girecek adayların ve yakınlarının mağdur olmaması adına alınan kararda şu ifadelere yer verildi;

"EGO Genel Müdürlüğü, 14 Temmuz 2024 Pazar günü yapılacak olan “Kamu Personeli Seçme Sınavına” (KPSS) katılacak vatandaşlarımızın sınav yerlerine ulaşımlarında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için mevcut hafta sonu çalışma programına ilave olarak; 9 otobüs hattında, 18 adet ek servis planlaması yapmış olup diğer hatlarda da körüklü otobüslerle hizmet verecektir.

Ayrıca Kuruluşumuz saha denetim sorumluları, Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir"

EGO Genel Müdürlüğünün KPSS Lisans sınavı için koymuş olduğu ek servis planlaması şu şekilde oldu;

KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı - Resim : 2

Yetkililer alınan her önleme rağmen oluşabilecek farklı durumlardan dolayı evden erken çıkmayı tavsiye ediyor. Sınavı kaçırmamak için gideceği yere erken ulaşan adaylar işlerini sağlama almış oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER