Kızılcahamam'da feci kaza! Anne ile kızı hayatını kaybetti!

Ankara Kızılcahamam'da bir otomobilin kontrolden çıkması üzerine trafik kazası meydana geldi. Otomobilin takma atması sonucu anne ile kızı yaşamını yitirdi.

Kızılcahamam'da feci kaza! Anne ile kızı hayatını kaybetti!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu anne ile kızı hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara Kızılcahamam'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Ülke genelinde sık yaşanan kazalar beraberinde istenmeyen haberleri de getiriyor. Yaşanan kazalarda çok sayıda vatandaş hayatını kaybediyor. Kızılcahamam'da otomobil takla attı, anne ile kızı hayatını kaybetti.

Kızılcahamam'da feci kaza! Anne ile kızı hayatını kaybetti!

ANNE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada anne ile kızı hayatını kaybetti. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen kazada, sürücülüğünü M.Ö.’nün yaptığı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil, metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince koşarak olay yerine yardım etmeye gitti. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğunu bildirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Metrelerce sürüklendikten sonra durabilen otomobilin içindeki anne D.A. olay yerinde, kızı F.A. ise nakledildiği hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER