Kızılay-Koru metro hattı çalışıyor mu?

Başkent Ankara'da dün Kızılay-Koru metro hattı geçici olarak hizmet dışı kalmıştı. Vatandaşlar sorunun düzelip düzelmediğini merak ediyor.

Kızılay-Koru metro hattı çalışıyor mu?

Ankara'da dün Kızılay-Koru metro hattında problem yaşanması nedeniyle metrolarda ciddi bir yoğunluk yaşanmıştı. Kızılay-Koru metro hattının yeniden çalışıp çalışmadığı araştırılıyor.

Ankaralıların yoğun talep gösterdiği metroda dün yaşanan arıza gündem oldu, vatandaşlar tam iş çıkışı saatinde arızalanan metroya sitem etti. Yaşanan bu durum sonrasında metrolarda izdiham olmuş, arıza ülke gündemine oturmuştu. Vatandaşlar, bugün metro arızasının damga vurduğu bir günü geride bıraktı. Kızılay- Koru arasında giden ve metrolar arasında ön planda olan bu hatta aşırı sıcak kaynaklı bir sorun çıktığı ve bundan dolayı seferlerin durdurulduğu açıklanmıştı.

SORUNA GEÇİCİ ÇÖZÜM BULUNMUŞTU

Metro hattındaki sorun nedeniyle trenlerdeki yolcular boşaltılmış ve konulan ek otobüs seferleri ile soruna geçici olarak bir çözüm bulunmuştu. Ne zaman düzeleceği belli olmayan seferlere dair açıklama gece yarısı geldi.

EGO'DAN AÇIKLAMA

EGO Genel Müdürlüğü Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Değerli Yolcularımız, Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızaları giderilmiş olup, metro seferlerimiz normale dönmüştür. Trenlerimiz, Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz."

Kızılay-Koru metro hattı çalışıyor mu?

Kızılay- Koru arasında giden metrolar arasındaki problem çözüldüğü için rahatlıkla metroyu kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER