Kızılay Ankara’da ihaleyle gayrimenkul satışı yapacak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilan ile Ankara Çankaya’da gayrimenkul satışı yapılacağı açıklandı.

Kızılay Ankara’da ihaleyle gayrimenkul satışı yapacak!

Resmi Gazete’de Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. Bu ilana göre Kızılay’ın Ankara’nın Çankaya ilçesinde gayrimenkul satışı yapacağı açıklandı. Yapılacak olan satışa ilişkin tüm ön bilgiler belli olurken satış işleminin ihale yolu ile gerçekleştirileceği bildirildi. İhaleye ilişkin uygulanacak kurallar da açıklandı.

38 MİLYON TL MUHAMMEN BEDEL!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan Çankaya ilçesi Korkutreis Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1154 ada 4 parseldeki 655 metrekarelik taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı. Kızılay bu taşınmaz için 38 Milyon TL muhammen bedel belirledi. Satışın ise açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek ihaleyle yapılacağı belirtildi.

İHALE TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI

İhalenin tarihi ve yeri hakkında da bilgi verildi. Buna göre ihale Ankara Çankaya’da Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Satın Alma Direktörlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak. İhale 13 Kasım 2024 saat 14:00’da gerçekleştirilecek. İhaleye katılacak olan talipliler teklif zarflarını 12 Kasım 2024 saat 14:00’a kadar teslim etmeleri gerekecek.

Açık artırmaya katılacak olan kişiler ihalenin yapılacağı yerde ihale zamanında hazır bulunacaklar. İhaleye dair tüm detayların yer aldığı ihale şartnamesi internet sitesinden veya Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Satın Alma Direktörlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

İhaleye katılacak olan kişi veya kurumlar 1,9 Milyon TL tutarında geçici teminat bedelini ödemeleri gerekecek. Bu ödeme yapılmadığı takdirde ihaleye katılmak mümkün olmayacak. Ayrıca 28 Şubat 2025 tarihine kadar geçerli olacak şekilde banka teminatı verilmesi de kabul edilecek.

İhalede geçerli en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişi gayrimenkulü satın alma hakkında sahip olacak.

SONRAKİ HABER