Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik kazası

Kırıkkale Ankara karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden motor metrelerce sürüklendi. Motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken kazaya karışan araçlarda 2 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet yola devrildi. Metrelerce sürüklenen motosikletin sürücüsü olay yerinden tek ayakkabıyla kaçarken kazaya karışan araçlarda bulunan 2 kişi ise yaralandı.

KIRIKKALE - ANKARA D200 KARA YOLUNDA KAZA!

Kaza, Kırıkkale-Ankara D200 kara yolu üzerindeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 ... 448 plakalı motosiklet, kontrolden çıkıp metrelerce sürüklenerek kullanılmaz hale geldi.

Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik kazası

Kaza sonrası sürücü, yaralı halde olay yerinden kaçtı. Yol kenarında bulunan ayakkabı ve kaskın, kaçan sürücüye ait olduğu tahmin ediliyor. İ.Y. yönetimindeki 52 ... 903 plakalı otomobil de yoldaki motosiklete çarptı. Bu kazada da sürücü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik kazası - Resim : 2

Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı açıklanırken kaza alanında güvenliği sağlayan trafik ekipleri trafiğin tek şeritten sürmesini sağladı. Kazaya karışan araçlar ilgili tutanakların tamamlanmasının ardından çekici yardımıyla kaza alanından kaldırıldı. Ekipler motosiklet sürücüsünü bulmak için çalışma başlatırken araçların çekilmesi ile yoğunlaşan trafik normal seyrine döndü.

Kaynak: İHA