KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları ülkemiz genelinde devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ulaşım kontrollü sağlanırken vatandaşlar da bu yollar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. KGM tarafından paylaşılan yol durum bülteniyle 10 Mart tarihine ait yol durumu da belli oldu.

KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor

Güvenli, kesintisiz ve konforlu ulaşım için yol bakım, onarım ve yapım çalışmaları Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından devam ediyor. KGM çalışma yapılan yollarla ilgili detayları aktarmaya devam ederken yol durumu bülteni ile vatandaşlara yurt genelindeki çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

KGM tarafından paylaşılan yol durum bültenine göre bakım, onarım ve yapım çalışmalarının devam ettiği yollar 10 Mart tarihi ile belli oldu. Hafta sonu yola çıkacak olan vatandaşlar yol durum bülteni ile yapım, bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isterken KGM yol durum bültenini haberimizde derledik.

10 MART KGM YOL DURUM BÜLTENİ PAYLAŞILDI

10 Mart 2024 Pazar günü paylaşılan KGM tarafından yol durum bülteni açıklandı 10 Mart tarihinde paylaşılan yol durum bültenine göre;

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamette şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

TEM Otoyolu'nun Doğu Hereke-Batı Hereke kavşakları kuzey taşıma yolunda (İstanbul istikameti), Batı Hereke viyadüğünün sağ şeridinde oluşan hasarın onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki şeritten devam ediyor.

KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor

Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresindeki deniz tahribatı dolayısıyla bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Karaman-Ermenek yolunun 68-73, Adana-Karataş yolunun 3-5, Tosya-Osmancık yolunun 41-46, Akseki-Manavgat yolunun 7-12 ve Çanakkale-Çan yolunun 15-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor - Resim : 2

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. KGM yol durum bülteni yenilenmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER