Keçiören'de kesintisiz sokak anketi! Vatandaşlar adayları tanımıyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Haber Ankara'nın kesintisiz sokak anketleri devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşlara ilçe belediye başkan adaylarından 'Zafer Çoktan mı, Mesut Özarslan mı?' diye sorun Haber Ankara ekibi şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştı. Keçiörenlilerin kafası karışık, adayları da tanımıyorlar!

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda hem il hem de ilçe belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları da sürüyor.

Başkent Ankara'da, adayların çeşitli etkinlik ve ziyaret ile vatandaş buluşmaları yapılırken, Haber Ankara sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında kesintisiz sokak anketlerine bir yenisini daha ekleyen Haber Ankara, bu kez de Keçiören ilçesinde vatandaşa, Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Zafer Çoktan'ı mı yoksa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mesut Özaslan'ı mı tercih ettiklerini sordu. Keçiörenlilerin sonuçları ise oldukça şaşırttı.

KEÇİÖRENLİLER ADAYLARI TANIMIYOR!

Haber Ankara ekibinin Keçiören'de gerçekleştirdiği sokak anketine 69 vatandaş yanıt verdi. 27 Keçiörenli, tercihini Zafer Çoktan'dan yana kullanırken, 16 ilçe sakini ise yerel seçimlerde Keçiören Belediye Başkanı adayı olarak Mesut Özarslan'a oy vereceklerini açıkladı.

Keçiören'de kesintisiz sokak anketi! Vatandaşlar adayları tanımıyor

Ancak alınan yanıtlarda şaşırtan bir gerçek daha gözler önüne serildi. 26 ilçe vatandaşı, adayları tanımadıklarını ve kim olduğunu bilmediklerini söyledi. Haber Ankara muhabirinin ‘Adayları neden tanımıyorsunuz’ sorusuna ise vatandaşlar, yeterinde tanıtım yapılmadığı ve adaylarla temasa geçemedikleri nedeniyle tanımadıklarını açıkladı.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)