Keçiören’de bir kişinin yaralandığı yangının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 3 gün önce çıkan yangında bir kişi elleri ve vücudunun farklı yerlerinden yararlanmıştı. Yangına ilişki görüntüler ortaya çıktı.

3 gün önce Keçiören’in Atapark Mahallesi’nde bir binadaki dairede çıkan yangında bir kişi yaralanmıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangında bir kişinin hem el hem de vücudunun farklı noktalarından yara aldığı öğrenildi. O yangına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

YANGININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ankara’da bir binadaki dairede bir vatandaşın elleri ve vücudunun bazı yerlerinin yanması sonucu yaralandığı yangının görüntüleri ortaya çıktı.

Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi’nde 3 gün önce bir binadaki dairede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Keçiören’de bir kişinin yaralandığı yangının görüntüleri ortaya çıktı

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Yangın diğer katlara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında bir kişi elleri ve vücudunun bazı yerlerinin yanması sonucu yaralandı. Yaralı vatandaş sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Yaralı adamın hastanedeki tedavisi devam ederken, yangında büyük hasar gören evin görüntüleri ortaya çıktı.

Keçiören’de bir kişinin yaralandığı yangının görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Ekipler yangına ilişkin inceleme başlatırken, incelemenin sonlanması halinde yangının neden çıktığının belli olması bekleniyor. Öte yandan yangında yaralanan vatandaşın tedavisine hastanede devam ediliyor.

Kaynak: İHA