Keçiören Belediyesi iş ilanı yayımladı! Başvuruları Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi alacak

Keçiören Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere istihdam projelerine devam ediyor. İlçedeki belediye hizmet binası bünyesinde başvuruları kabul eden Keçiören Belediyesi, yeni bir ilan yayımladı.

Keçiören Belediyesi iş ilanı yayımladı! Başvuruları Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi alacak

Keçiören Belediyesi iş ilanı yayımladı! Başvuruları Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi alacak - Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri işsizlik sorunu ile mücadele ediyor. Belediyeler birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ederken ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edilmeye de devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri başarıları ile adlarından söz ettirirken vatandaşlara istihdam sağlamaya da devam ediyor.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde hizmetlerine devam eden Keçiören Belediyesi, işsizliğe çözüm bulmak üzere çeşitli istihdamlar sağlamaya ve Kariyer Ofisi'nde başvuruları da almaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile her geçen gün yeni bir proje ile adından söz ettirirken resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla yeni bir iş ilanı açtığını duyurdu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN İŞ İLANI

Keçiören Belediyesi'nin ilçedeki faaliyetleri devam ederken vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Yatırımların yanı sıra istihdam kapılarını da aralayan Keçiören Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi.

kecioren-belediyesi-is-ilani-yayimladi-basvurulari-kecioren-belediyesi-kariyer-ofisi-alacak.jpg

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Kariyer Ofisi ile işsizliğe çözüm olmaya devam ettiklerini bildiren Keçiören Belediyesi, ''İş İlanı'' adıyla yeni bir duyuruya yer verdi. ''Başvuru için belediye hizmet binamızda bulunan Kariyer Ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.'' diyen Keçiören Belediyesi detayları da duyurdu.

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Gönül Köşkü Huzurevi Müdürlüğü'nde vardiyalı çalışmaya uygun hasta ile yaşlı bakım sertifikası olan erkek bakım elemanı alınacağı kaydedildi. Başvuruların ise Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi'nde bizzat yapılacağı kaydedildi.

SONRAKİ HABER