Keçiören Belediyesi 12 Temmuz tarihi ile Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarları fiyatları

Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatlarını güncel olarak paylaşmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından çarşamba günleri kurulan Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarlarında 12 Temmuz tarihi ile güncel fiyatlar belli oldu.

Keçiören Belediyesi 12 Temmuz tarihi ile Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarları fiyatları

Keçiören Belediyesi 12 Temmuz tarihi ile Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarları fiyatları - Ülkemizde bulunan semt pazarı kültürü nedeniyle bu pazarlara olan rağbet de artıyor. Semt pazarlarından alışveriş yapmayı tercih eden vatandaşlar taze sebze ve meyve almak üzere semt pazarının yolunu tutuyor. Özellikle son dönemde gelen zamlar nedeniyle semt pazarlarındaki fiyatlara ilişkin araştırma yapılırken yaşadıkları bölgelerdeki semt pazarlarının fiyatlarını merak edenler sorgulamalarına devam ediyor.

Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarındaki fiyatları ise Keçiören Belediyesi güncel olarak paylaşıyor. 12 Temmuz Çarşamba günü ile halk arasında çarşamba pazarı olarak bilinen Keçiören'in Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarlarında 12 Temmuz tarihi ile güncel fiyatları derledik.

Çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için vatandaşların ziyaret ettiği semt pazarları belirli gün ve belirli adreslerde kuruluyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde de belirli tarihlerde kurulan semt pazarları genel adıyla çarşamba pazarı olarak bilinirken 12 Temmuz Çarşamba günü de Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda ilçenin semt pazarlarındaki güncel fiyatlar öğrenildi.

kecioren-belediyesi-12-temmuz-tarihi-ile-mesire-sutcu-imam-basinevleri-yesiltepe-semt-pazarlari-fiyatlari.jpg

12 TEMMUZ KEÇİÖREN BELEDİYESİ SEMT PAZARI FİYATLARI

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan semt pazarlarına ait fiyatlar 12 Temmuz tarihi ile vatandaşın bilgisine sunuldu. 12 Temmuz Çarşamba günü kurulan Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarlarında güncel fiyatları da belli oldu. Mesire, Sütçü İmam, Basınevleri, Yeşiltepe semt pazarlarında güncel fiyatları ise şu şekilde listelendi;

screenshot-7.jpgscreenshot-8.jpg

screenshot-9.jpgscreenshot-10.jpgscreenshot-11.jpgscreenshot-12.jpgscreenshot-13.jpgscreenshot-14.jpg

Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarının fiyatları günlük olarak belediye tarafından paylaşılıyor. Ankara semt pazar fiyatları ve daha fazlasının takibini yapabilmek için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER