Kazanbel'den yeni personel alım ilanı: Başvurular bugün son

Kazanbel Geri Dönüşüm İŞKUR üzerinden yayımladığı son ilanında bünyesine daimi temizlik işçisi alacağını açıkladı. 7 temizlik işçisi alımında başvuruların bugün sona ereceği belirtildi. İşte ilana ilişkin son detaylar

Kazanbel'den yeni personel alım ilanı: Başvurular bugün son

Aktarılan son habere göre Kazanbel Geri Dönüşüm Temizlik San. Tic. Ltd. Şti bünyesine temizlik işçisi alımı yapacak. Yapılacak olan temizlik işçisi alımına ilişkin başvuruların 14’ünde başladığı ve 16’sında sona ereceği ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için alımların daimi olarak yapılacağı belirtildi. Başvuruların şahsen yapılacağının altı çizilirken, başvuru adresinin, “Atatürk Mah. 29 Mayıs Caddesi Kocalar İş Merkezi No: 94/16 Kahramankazan” olduğu ifade edildi.

Kazanbel'den yeni personel alım ilanı: Başvurular bugün son

İlgili adaylar için bilgiler şu şekilde:

Telefon: 0507 666 67 00

E-posta: [email protected]

Başvuru Adresi: Atatürk Mah. 29 Mayıs Caddesi Kocalar İş Merkezi 94/16 Kahramankazan Adresine şahsen başvurulacaktır.

Alımlar 7 temizlik işçisi için daimi olarak yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda da başvuru şartları ayrıca açıklandı. Adayların öncelikle Kahramankazan ilçesinde ikamet etmesi gerektiği ifade edildi. Bunun yanı sıra başvuru yapacak adayların 28.04.2018 tarih ve 11608 sayılı bakanlar kurulu kararının 4. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir. başvuru için belirtilen adrese öz geçmiş ve ikametgah belgesi ile başvurmanın yeterli olacağı açıklandı.

Adaylar başvurularını bugün yapabilecek. Çalışma adresinin Ankara il sınırları içerisinde tam zamanlı ve vardiyalı olacağı duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER