Kayıp Narin'i aramak için Ankara Jandarma Komutanlığı özel ekip gönderdi

Türkiye günlerdir Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı bulmak için tek yürek olurken Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan özel bir ekibin köye gittiği açıklandı.

Narin Güran'ı bulmak için Diyarbakır'a Ankara'dan özel ekip gitti

Türkiye Diyarbakır'da kaybolan Narin'i sağ salim bulmak için dualar etmeye devam ederken küçük kız en son 21 Ağustos tarihinde görülmüştü. 8 yaşında olan küçük kızdan o günden beridir haber alınamazken küçük kızın bulunması için Ankara'da devreye girdi. Ankara Jandarma KomutanlığI'ndan özel bir ekibin küçük kızı bulmak için Diyarbakır'da yaşadığı köye gönderildiği ifade edildi.

KAYIP NARİN'İ ARAMAK İÇİN ANKARA JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDAN ÖZEL EKİP GÖNDERİLDİ!

Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü 8 yaşındaki Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri sevk edildi. Hem AFAD hem de jandarmanın içinde olduğu akrediteli 149 kişilik ekip tarafından başlatılan arama çalışması 7 gündür devam ediyor. Anne Yüksel Güran, kızı Narin'i istediğini ifade ederek, başka annelerin ağlamaması ve başka Narinlerin kaybolmaması dileğinde bulundu.

Okulların açılmasına da az kaldığını söyleyen anne Güran, “Bütün çocuklar kapımın önünden gidiyor. Okul karşımda, Narin olmaz ise yaşayamam. Babası dağ gibi düştü, ağabeyi askere gidiyordu, bize zehir ettiler. Bizi sorun, biz böyle bir aile değiliz. Kime zararımız var. Her yere sorun, ailem çok tatlı, ailemiz her gün barışa gidiyor. Narin karşıma çıksa, o kadar ki acı gördüm ben, o adam da olsa kadın da olsa ona teşekkür edeceğim. Güzel bir mevlit vereceğim. Kayınımın düğünü yapılacak ve Türkiye'nin önünde kızımla çiftetelli oynayacağım” diye konuştu.

Küçük kızı aramak için ekiplerde seferber edilirken Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan özel bir ekibin de köye gönderildiği ifade edildi. Küçük kızın kaybında 8. güne girilirken ekiplerin köyü karış karış aradığı ve küçük kızdan bir iz bulmak için çalıştıkları belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER