Karsu Ankara konseri 2024 ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretsiz mi?

Türkiye-Hollanda dostluğu kapsamında ünlü sanatçı Karsu Ankara’da konser verecek. Merakla beklenen konserin ne zaman, nerede ve saat kaçta gerçekleşeceği ise merak edildi.

Karsu Ankara konseri 2024 ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye-Hollanda arasındaki 100 yıllık dostluk kapsamında Karsu olarak tanınan ünlü sanatçı Karsu Dönmez Ankara’da büyük bir konser vermeye hazırlanıyor. Sanatseverler merakla beklenen Karsu Ankara konserinin detaylarını ise merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Karsu Ankara konseri 2024 ne zaman? Karsu Ankara konseri 2024 nerede? Karsu Ankara konseri 2024 saat kaçta? Karsu Ankara konseri 2024 nasıl gidilir? gibi aramalar yapmaya başladı. Konsere dair merak edilen detayları sizler için derledik.

KARSU ANKARA KONSERİ 2024 NE ZAMAN?

Karsu’nun Ankara’da vereceği Türkiye-Hollanda 100 Yıllık Dostluk Konseri, 26 Temmuz’da gerçekleşecek.

KARSU ANKARA KONSERİ 2024 NEREDE?

Karsu Ankara konseri 2024 ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretsiz mi?

Karsu’nun Ankara’da vereceği Türkiye-Hollanda 100 Yıllık Dostluk Konseri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda yapılacak.

KARSU ANKARA KONSERİ 2024 SAAT KAÇTA?

Karsu’nun 26 Temmuz’da Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda vereceği konser saat 20.30’da başlayacak.

KARSU ANKARA KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Karsu Hollanda-Türkiye 100 Yıllık Dostluk Konseri ücretsiz şekilde gerçekleşecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER