Kahramankazan'da uyuyan bebeğin yatağına yorgun mermi düştü!

Ankara Kahramankazan'da uyuyan bebeğin yatağına yorgun mermi düştü. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kahramankazan'da uyuyan bebeğin yatağına yorgun mermi düştü!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde anne ve baba, uyuyan bebeklerinin yatağında yorgun mermi buldu. Yaşanan olaya ilişkin ayrıntılı çalışma başlatıldı.

Ankara’da bir çift, uyuyan bebeklerinin yatağında yorgun mermi buldu. Bebeğin ailesi, kurşunun kına eğlencesinde havaya ateş eden muhtarın silahından çıktığını iddia etti. Olay, Kahramankazan’da meydana geldi. Arkadaşlarının doğum günü partisine katılan bir çift, duydukları silah sesi üzerine bulundukları evin çatı katında uyuttukları E.A. isimli 1 yaşındaki bebeklerinin yanına gitti. Anne ve baba, uyuyan bebeklerinin yakınında mermi çekirdeği ve tavanda delik gördü. Olaylar karşısında neye uğradıklarını şaşıran ebeveynler ise durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

AİLE, MUHTARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bebeğin ailesi ise konu ile ilgili araştırma yapınca mahalle muhtarının olayın yaşandığı sıralarda sosyal medya hesabından bir kına eğlencesinde havaya ateş açtığı bir videosunu gördü. Anne ve baba, silahtan çıkan kurşunun muhtara ait olduğunu iddia etti. Muhtardan şüphelenen ebeveynler, muhtardan şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, uyuyan bebeğin yatağında yorgun merminin bulunması olayına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER