Kahramankazan'da serinlemek için göle giren kişi hayatını kaybetti

Ankara Kahramankazan'da serinlemek için Güvenç Göleti'ne giren kişi boğularak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme çalışmaları başlatıldı.

Kahramankazan'da serinlemek için göle giren kişi hayatını kaybetti

Başkent Ankara'da 53 yaşındaki kişi, arkadaşlarıyla Kahramankazan'a piknik yapmaya gitti. Sıcaktan bunalan ve serinlemek için Güvenç Göleti'ne giren kişi, boğularak yaşamını yitirdi.

Kahramankazan ilçesinde piknik yapmak için gittiği alanda serinlemek için Güvenç Göleti'ne giren kişi, yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre olay, Güvenç Göleti'nde meydana geldi. S.K., E.B., Y.V. ve H.Ç. isimli şahıslar, saat 18.00 sıralarında piknik yapmak için Güvenç Göleti'ne geldi.

SUYUN İÇİNDE GÖZDEN KAYBOLDU

Sıcak havadan bunalan şahıslardan 53 yaşındaki S.K., piknik esnasında serinlemek için Güvenç Göleti'ne girdi. Gölete giren S.K., kısa süre sonra suyun içinde gözden kayboldu. Arkadaşları, S.K.'yi göremeyince büyük korku ve panik yaşadı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve polis dalgıç ekipleri olay yerine gitti ve S.K.'yi gölden çıkardı.

Ekiplerin müdahalesiyle gölden çıkarılan S.K.'nın boğulduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri, S.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. S.K.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler ise olayla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER