Kahramankazan'da el sanatları sergisi yapıldı

Ankara Kahramankazan'da yıl sonu el sanatları sergisi açıldı. Etkinlikte, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el işleri sergilendi.

Kahramankazan'da el sanatları sergisi yapıldı

Ankara Kahramankazan'da çeşitli etkinlikler gerçekleşmeye devam ediyor. Kahramankazan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi düzenlendi.

Kahramankazan'da gerçekleştirilen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Kahramankazan'da el sanatları sergisi gerçekleştirildi. Kahramankazan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen el sanatları sergisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kahramankazan'da el sanatları sergisi yapıldı

"2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 200 KURSTA 3 BİN 800 KURSİYERE ULAŞTIK"

El sanatları sergisinin açılışına, Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayan, Ankara Milli Eğitim Şube Müdürü Işıl Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım katılım gösterdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında 200 kursta 3 bin 800 kursiyere ulaştıklarını belirten Yıldırım, kurslarda her yaştan ve sosyal statüden bireyin eğitim alarak kendilerini geliştirebildiklerini söyledi.

Yıl boyunca kursiyerlerin öğrendiği ve daha sonra uygulama yaptıkları el işlerinin sergilendiği etkinlik, ziyaretçiler tarafından tek tek incelendi ve çok beğenildi. Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında kına gecesi canlandırıldı, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterisi de yapıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER