Javsu'dan Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'na ziyaret

Kızılcahamam'dan çıkan suyu ülke genelinde vatandaşlar ile buluşturan Javsu'nun yönetiminden ilçe genelinde kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler sürüyor. Javsu heyetinin bu kapsamda son durağı Kızılcahamam Kaymakamlığı oldu.

Javsu'dan Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'na ziyaret

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinin ekonomisine ve tanıtılmasına katkı sağlayan Javsu günümüzde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Javsu'nun yönetiminden üst düzey isimlerde şehir yönetimi ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunarak ilçe ekonomisini daha yukarılara taşıma konusunda istişarelerde bulunuyor.

JAVSU HEYETİ KIZILCAHAMAM'DAKİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Nezaket ziyaretlerine devam eden Javsu heyeti son olarak Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ile bir araya geldi. Kaymakam Mehmetbeyoğlu'nu makamında ziyaret eden Javsu'nun Genel Müdürü İbrahim Paksoy ve Javsu Fabrika Müdürü Kadir Furuncu Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu'na görevinde başarılar dilediler.

Javsu'dan Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'na ziyaret

Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'da Javsu'nun Kızılcahamam suyunu ülke geneline dağıtarak önemli bir hizmette bulunduklarını ve işlerinde başarılarının devam etmesini istediğini söyledi. Sohbet havasında geçen ziyaret hediye takdimi ile sona erdi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kaymakam Mehmetbeyoğlu “Misafirlerimizi ağırladık, Hoş geldiler, sefa getirdiler” diyerek ziyaret edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Söz konusu nezaket ziyareti hediye takdimi ile devam etti. Hediye takdiminden sonra ziyaretin anlam ve önemine binaen hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

SONRAKİ HABER