Jandarma ekipleri Polatlı’da tarlaya ekili 240 kök keneviri yakaladı

Polatlı'da jandarma ekipleri ihbar üzerine gittikleri tarlada 240 kök keneviri ekili olarak ele geçirdi. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri Polatlı’da tarlaya ekili 240 kök keneviri yakaladı

Jandarma ekipleri Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan bir tarlada 240 kök kenevir ele geçirdi. Ekiplerin aldığı bir ihbar üzerine harekete geçtiği öğrenildi.

Olay Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Müslüm Mahallesi’nde meydana geldi. Bir tarlada kenevir ekildiği bilgisi alan ekipler operasyon düzenledi.

76 dönümlük tarlaya ekili olan kenevirin ekipler tarafından söküldüğü ve imha edileceği öğrenildi. Olaya ilişkin Jandarma ekiplerinin 5 kişiyi gözaltına aldığı ve sorgu işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

YASA DIŞI YÖNTEMLERLE EKİLMİŞ

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bir tarlada, yasa dışı yöntemlerle ekilmiş 240 kök kenevir ele geçirildi. Polatlı İlçe Jandarma ekipleri, Müslüm Mahallesi'ndeki bir tarlada kenevir ekildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, söz konusu 76 dönümlük tarlada gerçekleştirdikleri operasyonda 240 kök kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüphelinin ise sorgularının devam ettiği öğrenildi. Ele geçirilen kenevir ise imha edilmek üzere yetkililere teslim edildi.

HEPSİ İMHA EDİLECEK

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 240 kök kenevirin imha edileceği belirtildi. Olayda gözaltına alınan kişilerin işlemlerinin devam ettiği aktarıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER