İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti

İzmir-Ankara D-300 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında tırda yüklü bulunan kağıt bobinin üzerine devrildiği araç büyük hasar aldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti

Kağıt bobin yüklü tır iddiaya göre önündeki aracın aniden fren yapması nedeniyle sert manevra yapmak zorunda kaldı. Sert manevra nedeniyle tırın arka bölümünde yüklü olan kağıt bobinleri yola savruldu. Bobinlerden biri tırın kaza yapmasına neden olan aracın üzerine düştü. Aracın arka koltuk tarafından düşen kağıt bobin büyük maddi hasara neden olurken şans esesi kazada can kaybı yaşanmadı.

KAĞIT BOBİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜ ARAÇ BÜYÜK HASAR ALDI !

Manisa’nın Kula ilçesinde seyir halindeki kağıt bobinleri yüklü tırın aynı yönde giden bir otomobile çarpmamak için manevra yapmasıyla, tırda yüklü kağıt bobinleri yola savruldu. Ani manevranın etkisiyle yola savrulan bobinlerden biri, bir otomobilin üzerine düştü. Şans eseri araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, facianın eşiğinden dönülen kazada otomobil kullanılamaz hale geldi.

İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti

Kaza, saat 14.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Hisarkapı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir’den Uşak istikametine doğru seyir halinde olan kağıt bobinleri yüklü tır, Hisarkapı kavşağındaki trafik ışıklarına yaklaştığında aynı yönde giden binek otomobilin fren yapması sonucu otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı.

İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti - Resim : 2

Önünde seyreden otomobile çarpmaktan kurtulan tırda yüklü kağıt bobinleri, ani manevranın etkisiyle yola savrulurken, bobinlerden bir tanesi kazaya neden olduğu iddia edilen aracın üzerinde düştü.

İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti - Resim : 3

Otomobil sürücüsü, bobinin arka koltuk tarafına düşmesiyle şans eseri kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde başka bir yolcunun olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

İzmir - Ankara karayolu üzerinde kaza: Kağıt bobini arabayı pert etti - Resim : 4

Kaza ihbarı üzerine olay yerine trafik polisi ekipleri yönlendirilirken kaza nedeniyle İzmir-Ankara D300 karayolunun Uşak istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların ve kazanın etkisi ile yola yuvarlanan kağıt bobinlerin kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndürülürken kazada can kaybı olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER