İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Çubuk ve Pursaklar ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, bir ayakkabıcıyla yaptığı konuşmada, seçimlerde faydası olacak kişiye oy verilmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ederken, siyasi partilerin belediye başkan adaylarının yanı sıra parti liderleri de halk buluşmaları gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün başkent Ankara'nın Çubuk ve Pursaklar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin

''BÜTÜN SİYASİ PARTİLER GİBİ BİZ DE GELDİK OY İSTEMEYE''

İYİ Parti Lideri Akşener, Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında caddelerdeki dükkanları gezdi, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Ardından Akşener, yerel seçimlerde vatandaştan partisine destek istedi.

Bir vatandaşla sohbeti sırasında İYİ Parti Lideri Akşener, DEM Parti ile değil, seçime tek başlarına gireceklerini söyledi.

''FAYDASI OLACAK KİŞİYE OY VERİN''

İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin - Resim : 2

Meral Akşener, bir telefoncuda yaptığı sohbet esnasında, seçimlerin yaklaştığını ve bütün siyasi partiler gibi kendilerinin de oy istemeye geldiğibi söyleyerek, ''Seçimler geldi. Bütün siyasi partiler gibi biz de geldik oy istemeye, düştük ocağına, oyunu istiyoruz." dedi.

Bir ayakkabıcı ile sohbeti sırasında ise Akşener, vatandaşlara kendilerine fayda sağlayacak kişiye y vermeleri gerektiğini ifade eti.

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında vatandaşlar da çeşitli sorunlarını iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER