İYİ Parti Ankara Teşkilat Başkanı Kazım Eser oldu

Genel başkan değişikliğinin ardından iller bazında da değişim sürecine giren İYİ Parti'de Ankara teşkilatında yeni görevlendirmeler yapıldı. Partinin genel merkezinde düzenlenen törende yeni isimlere görevleri tebliğ edildi.

İYİ Parti Ankara Teşkilat Başkanı Kazım Eser oldu

Yerel seçimlerin ardından İYİ Partinin kurucu lideri ve Genel Başkanı Meral Akşener görevinden ayrılmış, yapılan seçim sonucunda Müsavat Dervişoğlu yeni Genel Başkan olmuştu.

İYİ PARTİ'DE YENİ İSİMLER GÖREVE GELİYOR

Bu değişimin ardından partinin Ankara il yapılanmasında da önemli adımlar atılmış ve Yener Yıldırım seçim döneminde ayrıldığı Ankara İl Başkanlığı görevine geri dönmüştü. Bu hamlelerin ardından İYİ Parti'nin Ankara özelinde yapılanmasında yeni adımlar atıldı.

Bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkezinde yapılan tören ile partinin yeni Ankara Teşkilat Başkanının Kazım Eser olduğu duyuruldu.

İYİ Parti Ankara Teşkilat Başkanı Kazım Eser oldu

İYİ PARTİ ANKARA TEŞKİLATI ESER'E EMANET

Haber Ankara sitemizin köşe yazarı olan Siyaset bilimci Kazım Eser İYİ Partinin çeşitli kademelerinde yer aldığını belirterek kendisine tebliğ edilen görevi en iyi şekilde yapacağını dile getirdi.

1987 doğumlu 3 Çocuk babası Eser İş İnsanı kimliğinin yanı sıra Milliyetçi Kongre Derneğinin kurucusu olması gibi görevlerde de bulundu.

İYİ Parti'nin Ankara özelinde nasıl bir politika izleyeceği merak konusu oldu. İl Başkanı Yıldırım ve Teşkilat Başkanı Eser'in çalışmaları bu yeni politikada önemli rol oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER