İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan rakiplerine sert sözler! Düello çağrısı yaptı

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan Cengiz Topel Yıldırım bugün partisinin Ankara il başkanlığını ziyaret etti. Yıldırım ziyaret sonrası vatandaşlara hitap ettiği konuşmasında rakiplerine sert sözlerle yüklendi.

Ankara'da yerel seçimlerin sonucun nasıl olacağı büyük bir merak ile beklenmeye devam ederken, partileri tarafından aday gösterilen isimler çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Cengiz Topel Yıldırım'da bu kapsamda partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Kemal Babuccu ve İYİ Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Fatih Koca başta olmak üzere bir çok parti içi önemli ismin kendisine eşlik ettiği ziyaret sonrası konuşan Cengiz Topel Yıldırım seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

TURGUT ALTINOK'A ÇAKARLI ARAÇ GÖNDERMESİ

Bir çok defa partisinin sesinin kısılması için kendilerine yapılan her davranışa karşı koyarak bugünlere geldiklerini ifade eden Cengiz Topel Yıldırım kendisini soğuğa rağmen dinlemeye gelenlere teşekkür etti. Yıldırım seçimde rakibi olan isimlerden Cumhur İttifakı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok'un ziyaret konvoyunda çakarlı araçlarında yer alması ile ilgili “Biz bugün her şeye rağmen buradayız. Bizim konvoylarımızda, gezmelerimizde, ziyaretlerimizde ne çakarlı araba ne belediyenin araçları olacak" şeklinde konuştu.

Yıldırım ayrıca “Biz kampanyamızda başlarken her şeyin centilmence olmasını istedik. İyi olan kazansın dedik. Bu manada kimseyi hak etseler dahi yuhalamayacağız. Centilmence yarışacağız ve seçimin sonucunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız" diyerek seçim ile ilgili kararlılıklarını ifade etti.

İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan rakiplerine sert sözler! Düello çağrısı yaptı

MANSUR YAVAŞ'A SERT SÖZLER

İYİ Parti ABB adayı Cengiz Topel Yıldırım mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a da sert sözler ile yüklendi. Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ın yaptığı 5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na bizzat katıldığını ifade etti ve “Ben orada beş yıldır ne yapıp ne yapmadıklarını dinledim. Ama ileriye dair bir şey yoktu” dedi.

Yavaş'ın şehirde görünen yerlere hizmetlere giden para miktarı ile ilgili de konuşan Yıldırım “ Öyle fiş asmakla, köprülere yazı yazmakla, maliyet belirtmekle şeffaflık olmaz. Köprünün üstünün maliyeti başka, asfaltının maliyeti başka, öbürünün maliyeti başka. Toplada yaz bakalım” diyerek Yavaş'ın doğruları yansıtmadığını iddia etti.

CENGİZ TOPEL YILDIRIM'DAN TÜM RAKİPLERE HODRİ MEYDAN

Tüm rakiplere karşı tek başına konuşmaktan asla çekinmediğini ve önümüzdeki günlerde ilçe başkanları ile beraber yapacağı toplantıda mal varlığını açıklayacağını ifade eden Yıldırım "Ben varım. Bakın iddiayı daha büyültüyorum. Prompterleri karşınıza alın, tüm bu işleri anlayan bilen kim diyorsa, belediye teknik personeli dahil, siyasal iletişimcileri dahil, söz yazarları dahil hepsini şöyle oturtsunlar. Tek başıma diledikleri yerde olacağım" diyerek rakipleri ile istedikleri her yerde her şekilde olmaktan çekinmediğini vurguladı.

İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan rakiplerine sert sözler! Düello çağrısı yaptı - Resim : 2

Cengiz Topel Yıldırım sözlerini kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Yıldırım alandan alkışlar eşliğinde ayrıldı.