İstihdam fırsatı Ankaralılara duyuruldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi iş yeri hekimi alımı yapacak

İşsizlik sorunları gündem olmaya devam ederken vatandaşlar ilanları takip etmeye devam ediyor. Kamu kurumlarının ilanları yakından takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi, iş yeri hekimi alımı yapacak.

İstihdam fırsatı Ankaralılara duyuruldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi iş yeri hekimi alımı yapacak

Türkiye'deki istihdam sorunlarının yanı sıra özellikle genç işsizlik gündem olmaya devam ediyor. İşsizlik sorunu ile mücadele devam ederken konuyla ilgili çözüm arayışı sürüyor. İşsizlikle mücadele için etkin bir proje beklenirken kamu kurum ve kuruluşlarının ilanları incelenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) iş ilanı duyurusu geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklaya yer verirken BELKA A.Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü'nün iş yeri hekimi alımı yapılacağı bildirildi. ABB tarafından yapılan duyuruda ''İş Yeri Hekim İlanı'' ifadelerine yer verildi. Detaylar da paylaşılan ilan bilgileri ile belli oldu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTİHDAM KAPILARINI YENİDEN ARALADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan iş ilanı ile ilgili yapılan resmi duyuruda ''Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BELKA AŞ bünyesinde görev yapmak üzere tam zamanlı İŞ YERİ HEKİMLERİ aranmaktadır.'' denildi. Söz konusu ilanda yer alan detayları derledik.

abb-ise-alim.jpeg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ilanla ilgili olarak başvuru şartlarına yer verilmedi. BELKA AŞ. bünyesinde görev yapmak üzere tam zamanlı İş Yeri Hekimi ilanında ''Başvurular, BELKA A.Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü; Hacı Bayram Mahallesi Fuat Börekçi Caddesi No:40 (ASKİ Genel Müdürlüğü Hizmet Binası karşısı) adresine şahsen yapılacaktır.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER