İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şubesi açıldı

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları, Başkent Ankara'da yeni şubesini açtı. İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şube binasının açılışı da gerçekleşti.

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şubesi açıldı

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) kapsamlı bir şekilde dinî, sosyal ve kültürel hizmetler veren İslami bir cemaattir. Kuruluş, İslam’ın öğrenilmesi, öğretilmesi, yaşanması, gelecek nesillere aktarılması ve İslam dininin tanıtılması ile, bu dinin gereklerinin yerine getirilmesi amacıyla çeşitli hizmetler sunar. IGMG, toplumsal, kültürel ve siyasal alanlarda mensuplarını temsil eder, Müslümanların tüm meseleleriyle ilgilenir, hayat şartlarının düzeltilmesi ve temel haklarının korunması için gereken çalışmaları sürdürür.

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları (IGMG) Ankara Şube binası da açıldı. Açılışa, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve Uluslararası İslam Düşünce Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de katıldı.

İSLAM TOPLUMU MİLLİ GÖRÜŞ TEŞKİLATLARI ANKARA ŞUBESİ BİNASI AÇILDI

Şubenin açılış töreninde konuşan Şube Başkanı Fahri Eyeci, "Bizler faniyiz, kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz. Her daim amel defterimizin açık kalacağı çalışmalar içinde olarak insanlara hizmet etmeye, hayırda öncü olmaya gayret ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Binanın açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Eyeci, "Mesele sadece bina açmak değil, derdimiz, davamız, temel eğitim çalışmalarıyla hayırlı nesiller yetişmesine vesile olacak, gençlik çalışmalarıyla ortaöğretimden üniversiteye kadar gençliğimizin şuurlu ve öz güvenli bir şekilde topluma faydalı olmasını sağlayacağız." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER