İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti

Görevde bulunduğu 1 yıllık süre zarfında bir çok geniş çaplı operasyon gerçekleştirilmesi ile akıllarda yer edinen Ali Yerlikaya vatandaşlarla da bir araya geliyor. Bu kapsamda Bakan Yerlikaya bu kapsamda Ulus'ta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti

İstanbul Valisi iken dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerine göreve atanan Ali Yerlikaya bugün Ankara halkı ile bir araya geldi. Cuma Namazını Ankara'nın Manevi olarak önemli yerlerinden Hacı Bayram-ı Veli Camisinde kılan Bakan Yerlikaya Ulus'ta bir çok esnaf ve vatandaşla sohbetler gerçekleştirdi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN ANKARALILARA ZİYARET

Anafartalar Çarşısına giren ve esnaflara kolaylıklar dileyen Bakan Ali Yerlikaya aynı zamanda denk geldiği Ankaralılar ile ayaküstü sohbetler yaptı. İçişleri Bakanı Yerlikaya yapmış olduğu ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ALINDI

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı paylaşıma "Bugün Ulus’ta Anafartalar Çarşısı’ndaydık. Sevgili vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, gençlerimizle kucaklaştık. Taleplerini dinledik, sohbet ettik. Güler yüzleri ve samimiyetleri için Ankaralı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" şeklinde bir not düştü.

Siyasilerin ve önemli isimlerin halkın arasına karışarak yaptığı ziyaretler vatandaşlar açısından da büyük önem taşıyor. İnsanlar gördükleri siyasilere çözülmesini istedikleri sıkıntı ve taleplerini hızlı bir şekilde iletme fırsatı buluyor.

İlerleyen günlerde de Ankara'da benzer ziyaretler programlarının gerçekleşmesi bekleniyor. Halk bu tarz anları önemsediğini ifade eden cümleler kurmayı sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER