Haymana’da bir kamyon yağış sebebiyle yolda kayarak araçlara çarptı!

Ankara’nın Haymana ilçesinde bir kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda kaydı. Kayan kamyon trafikteki diğer araçlara da çarptı.

Ankara’nın pek çok ilçesinde sürücülerin dikkatsizliği ya da doğa olayları sonucu kazalar meydana gelebiliyor. Bu kazalardan biri de Ankara’nın Haymana ilçesinde yaşandı. Ankara’nın Haymana ilçesinde meydana gelen kazada, seyir halindeki bir kamyon yağış sebebiyle yolda kaymaya başladı. Kayan kamyon diğer araçlara çarparak 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

ÖNCE KAYDI SONRA 2 KAMYONA BİRDEN ÇARPTI!

Edinilen bilgi doğrultusunda, Diyarbakır’dan Balıkesir istikametine seyir halinde olan R.K. kontrolündeki ev eşyası yüklü kamyon, Haymana girişinde yağış sebebiyle kontrolünü kaybederek kaydı. Direksiyon hakimiyetini bir anlığına kaybeden kamyonun sürücüsü, aracın savrulduğunu ancak yoldan çıkmadan kontrolü sağladığını belirtti. Sürücü arkadan gelen 34 JC 7761 plakalı kamyonun sürücüsünün kaygan zemin nedeniyle kontrolü sağlayamadığını ve 2 kamyona çarptığını kaydetti.

Ankara’nın Haymana ilçesinde meydana gelen kazada, kamyonun sürücüsü yalnızca elinden hafif şekilde yaralanırken, Haymana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan diğer 2 kamyon şoförü ise Ankara’ya sevk edildi.

Haymana’da meydana gelen ve 3 kamyonun karıştığı trafik kazasının ardından Ankara’ya sevk edilen 2 şoförün durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA