Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak?

Son birkaç gündür yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından Ankara için de kar yağışı hakim olmaya başladı. Bunun sonucunda bu hafta sonu Ankara için havanın nasıl olacağı merak konusu haline geldi.

Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak?

Mart ayının son günlerine gelirken, Ankara için kış ayı resmen geri döndü. Geçtiğimiz gün gece saatlerinde kar yağışının başlaması sonucunda Ankara yeniden beyaza büründü. İki gündür ara ara devam eden kar yağışlarının ne zamana kadar devam edeceği ise merak konusu oldu.

ANKARA'DA BU HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Son iki gündür Ankara'da kar yağışının hakim olmasının ardından vatandaşlar tarafından bu hafta sonu için havanın nasıl olacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Bu çerçevede Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde 5 günlük hava durumu Ankara için şu şekilde duyuruldu;

Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak?

23 Mart Cumartesi = Hafif Kar Yağışlı, 0 Derece

24 Mart Pazar =Puslu, 0 Derece

25 Mart Pazartesi = Yağmurlu, 2 Derece

26 Mart Salı =Çok Bulutlu, 2 Derece

27 Mart Çarşamba = Az Bulutlu, 3 Derece

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bu bilgilerin ardından Cumartesi günü Ankara'da yeniden kar yağışının hakim olacağı belirtildi. Bununla birlikte Pazar günü ise kar yağışı olmazken, hava sıcaklıklarının ise 6 derece birden gün içinde artacağı görüldü. Pazar günü genel olarak puslu bir havanın hakim olacağı bilgisi ise aktarıldı.

SONRAKİ HABER