Gülbin Tosun, ABB Başkanı Yavaş hakkında yazdığı tweet nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını iddia etti

NOW TV haber bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını iddia etti.

Gülbin Tosun, Yavaş hakkında attığı tweet nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını iddia etti

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bültenlerinden biri olan NOW TV'nin haber bülteni sunucusu Gülbin Tosun yapmış olduğu açıklama ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında paylaşmış olduğu tweet nedeniyle zorunlu izne çıkartıldığını iddia etti. ABB Başkanı Yavaş'ın sahipsiz sokak köpekleri hakkında yapmış olduğu paylaşım sonrasında Gülbin Tosun son derece sert yorumlarda bulunmuştu.

GÜLBİN TOSUN NOW TV'DE NEDEN YOK, İSTİFA MI ETTİ, NEDEN GÖREVİNDEN ALINDI, AYRILMA NEDENİ NE?

Hatırlanacağı üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sahipsiz sokak hayvanları hakkında yapmış olduğu açıklamasında "Sokakta köpek olmaz, biz bakarız" açıklamasını yapmıştı. Başkan Yavaş'ın bu açıklamasının ardından NOW TV ana haber bülteni sunucusu Gülbin Tosun son derece sert bir yanıt vermişti.

Gülbin Tosun, ABB Başkanı Yavaş hakkında yazdığı tweet nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını iddia etti

Gülbin Tosun o tarihte yapmış olduğu paylaşımında "Başkan siz 'sokakta köpek olmaz biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlılarımı kastetmiştiniz. Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!" diyerek ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketlemişti.

Gülbin Tosun yaptığı son paylaşımında ise "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından 1 adım geri yok" diyerek zorunlu izne çıkartıldığını iddia etti. Gülbin Tosun'un paylaşımının altına çok sayıda yorum geldi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER