Gölbaşı'nda kaza: Araç TIR'ın altına girdi

Ankara'da bir araç TIR'ın altına girdi. Kazada aracı kullanan kişi hayatını kaybetti.

Gölbaşı'nda kaza: Araç TIR'ın altına girdi

Ankara'da beklenen kar yağışı beraberinde kazayı getirdi. Gölbaşı'nda aracıyla TIR'ın altına giren sürücü hayatını kaybetti.

Ankara'da sıcaklıkların düşmesi ile sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle şehir beyaza bürünürken, trafikte aksamalar ve kazalar yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sabah erken saatlerde V.Ç. (27), ve tırı yakıtı bittiği için dörtlü flaşörlerini yakarak yol kenarına çekti. Bu sırada C.S.S. (23) kontrolündeki araç, tıra arkadan çarparak altına girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sürücü C.S.S. sıkıştığı yerden çıkartılarak, ambulansla hastaneye sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı. Hurdaya dönen araç ise sıkıştığı yerden vinç ile tırın kaldırılması ile çıkarıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAR YAĞIŞI BERABERİNDE KAZAYI GETİRDİ

Düşen sıcaklıklar ile birlikte ilde kar yağışı başladı. Ancak kar nedeniyle trafikte aksama ve kaza meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde gerçekleşen kazada aracıya TIR'ın altına giren sürücü hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER