Gelecek hafta Ankara'da hava nasıl olacak?

Soğuk geçen bir haftanın ardından Pazar gününe gelinmesi ile birlikte Ankaralı sürücüler tarafından en çok merak edilen konular arasında gelecek hafta Ankara'da havanın nasıl olacağı sorusu yer aldı.

Gelecek hafta Ankara'da hava nasıl olacak?

Bugün Ankara Valiliği tarafından yarın yani 25 Mart Pazartesi günü hakkında fırtına ve rüzgar beklendiği konusunda uyarı yapıldı. vatandaşların bu konuda gerekli olan tedbirleri alması gerektiği hakkında bilgilendirmeler yapılırken, MGM gelecek hafta için tahminlerini duyurdu.

BU HAFTA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Kar ve sağanak yağışın hakim olduğu bir haftanın geride bırakılmasının ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında gelecek hafta havanın nasıl olacağı konusu oldu. Bu çerçevede Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelecek hafta için hava tahminleri 5 günlük yayımlandı.

Gelecek hafta Ankara'da hava nasıl olacak?

25 Mart Pazartesi = Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, 2 Derece

26 Mart Salı = Çok Bulutlu, 2 Derece

27 Mart Çarşamba = Sağanak Yağışlı, 4 Derece

28 Mart Perşembe = Çok Bulutlu, 4 Derece

29 Mart Cuma = Sağanak Yağışlı 9 Derece

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelecek hafta ile ilgili edinilen bilgilere göre havanın genel olarak çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı belirtildi. Sıcaklıklar günden güne artarken bu hafta en yüksek hava sıcaklığı ise gündüz Perşembe günü 20 derece ile yaşanacak.

SONRAKİ HABER