Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, üniversite bünyesinde yer alan akademisyenler ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler düzenliyor. Rektör Yıldız son olarak TUSAŞ'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi

Başkent'in köklü ve eski üniversitelerinden Gazi Üniversitesi yönetimi, kurumlar arası ilişkileri ilerletmek maksadıyla görüşmeler sürdürüyor. Bu kapsamda Gazi Üniversitesi heyeti Türk Savunma Sanayisinin öncü şirketlerinden TUSAŞ'a gitti.

REKTÖR YILDIZ'DAN TUSAŞ MÜDÜRÜ KOTİL'İ ZİYARET ETTİ

Son dönemde KAAN, HÜRJET ve HÜRKUŞ gibi geliştirilen askeri uçak çalışmaları ile adından söz ettiren Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı'nın (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ile bir araya gelen Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Musa Yıldız iş birliği mesajı verdi. Geliştirilen çalışmaların ülkeye pozitif katkısının olduğu vurgulanırken, yetiştirilen nesillerin bu alanlara teşvik edilmesi hakkında da önemli görüşler ifade edildi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil'de Gazi Üniversitesi'nden kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Olumlu açıklamaların yapıldığı görüşmenin ardından Genel Müdür Kotil, iyi niyet göstergesi olarak Rektör Yıldız'a ANKA III, Atak, Hürjet ve Milli Muharip Uçak Kaan’ın yer aldığı bir tablo hediye etti. Prof. Dr. Musa Yıldız’da bu jeste Gazi Üniversitesi'nin devam ettirdiği ağaçlandırma çalışması kapsamında Genel Müdür Kotil adına dikilen fidanın sertifikasını verdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, üniversiteden alanında ilgili isimler ile beraber yerli ve yabancı isimler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Görüşmelere dair paylaşımlar resmi kanallar üzerinden yapılıyor.

SONRAKİ HABER