Gazi Üniversitesi, Merkez Kütüphanesinin geçici bir süre hizmete kapandığını duyurdu!

Gazi Üniversitesi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda merkez kütüphanenin olumsuz hava şartlarından etkilenmesi nedeni ile geçici bir süre kapatıldığını duyurdu.

Gazi Üniversitesi, Merkez Kütüphanesinin geçici bir süre hizmete kapandığını duyurdu!

Ankara'da dün il genelini etkileyen olumsuz hava şartları nedeniyle pek çok bölgede sel ve su baskınları yaşandı. Metro, yüksek hızlı tren hattı, ev ve iş yerlerinde yaşanan su baskınları, bazı aksaklıkların yaşanmasına neden oldu. Gazi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamalara göre de hava muhalefetinin yaşanmasının ardından üniversitenin merkez kütüphanesinin de hasar gördüğü belirtildi. Konuya ilişkin duyuru ise yayımlandı.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ BİR SÜRE KAPALI KALACAK!

Gazi Üniversitesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamalarda dün şiddetli bir şekilde yaşanan sağanak yağış ile birlikte merkez kütüphanesinin ağır hasar aldığı ifade edildi. Bu nedenle de öğrencilerin gerekli olan tadilat sürecinin tamamlana kadar kütüphaneyi kullanamayacakları belirtildi.

Gazi Üniversitesi, Merkez Kütüphanesinin geçici bir süre hizmete kapandığını duyurdu!

Yaşanan bu olumsuzluk hakkında Gazi Üniversitesi tarafından yapılan resmi açıklama şu şekildeydi;

“Değerli Gazililer, Ankara'da 30 Nisan'da yaşanan hava muhalefetinden Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinin olumsuz etkilenmesi nedeniyle, Kütüphanemiz geçici bir süre hizmete kapalı olacaktır.”

Hasarın onarılması için gerekli olan çalışmaların ne zaman tamamlanacağı ve yeniden ne zaman hizmete açılacağı hakkında ise Gazi Üniversitesi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

SONRAKİ HABER