Gazi Üniversitesi Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı

Ankara'da bulunan ve Türkiye'nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gazi Üniversitesi uluslararası anlamda önemli bir iş birliğine gitti. Gazi Üniversitesi Romanya'nın başkenti Bükreş'te bulunan Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Gazi Üniversitesi Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı

Ankara'nın önde gelen üniversitelerinden olan Gazi Üniversitesi güncel olarak devam ettiği eğitimlerine ek olarak kurumsal anlamda da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Yurt içindeki çeşitli kurum ve kuruluşlar ile ortak iş birliğine giden Gazi Üniversitesi yurt dışındaki üniversiteler ile de bağını kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Gazi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile protokol imzalandığı bildirildi.

PROTOKOL İMZA TÖRENİNE ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen imza törenine Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Dumitru Chirleşan başta olmak üzere çok sayıda akademisyen katıldı.

İmzalanan protokol hakkında konuşan Rektör Yıldız “Bugün burada çok önemli bir üniversitesiyle yeni bir iş birliğine imza atacağız” diyerek imzalanan protokolün ardından iki üniversite arasında bir çok alanda güzel işleri hayata geçirmek istediklerini ifade etti. Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi heyeti de her iki üniversite öğrencileri ve akademisyenlerinin bir birleri ile daha fazla etkileşim içinde olacak olmalarından memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Gazi Üniversitesi Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı

YENİ İMZALARIN ATILMASI BEKLENİYOR

Söz konusu protokol töreni günün anlam ve önemini hatırlamak amacıyla fotoğraf çekim ile sona erdi. Gazi Üniversitesi'nin ilerleyen dönemlerde yurt içi ve yurt dışından farklı kurumlar ile yeni iş birlikleri anlaşmaları imzalamaları bekleniyor.

SONRAKİ HABER