Fenomen Sporcu Yusuf Dikeç Ankara'da gazileri ziyaret etti

Türkiye 2024 Paris Yaz Olimpiyat oyunlarında istediği başarıdan uzak kalmasına rağmen adını dünyaya bir kez daha duyurmayı başarmıştı. Bu başarıda Atıcılıkta Dünya 2.si olan Yusuf Dikeç büyük bir pay sahibi olmuştu.

Fenomen Sporcu Yusuf Dikeç Ankara'da gazileri ziyaret etti

Yusuf Dikeç oyunlarda elde ettiği başarıya ek olarak bu başarıyı elde ediş biçimi ile de dünya gündemine oturmuştu. Bir ekipman kullanmadan elleri cebinde gerçekleştirdiği atış ile bir fenomen haline gelen Dikeç bugün Ankara'da önemli bir ziyarette bulundu.

Kendisi de Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş olan Dikeç Ankara'da gaziler ile bir araya geldi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen etkinlik özel anlar yaşanmasına neden oldu.

Fenomen Sporcu Yusuf Dikeç Ankara'da gazileri ziyaret etti

"İNANIN ÇOK MUTLUYUM"

Ülkenin birliği ve beraberliği için mücadele ederken gazi olan vatandaşlar ile ilgili konuşan Dikeç "Bu ülkenin evlatları olarak biz onlara ne kadar dua etsek, ne kadar teşekkür etsek inanın karşılığını ödeyemeyiz. Yani bunun bir bedeli yoktur. Ancak bunu yaşayanlar bilir. Ben de böyle bir ortamda bulunduğum için inanın çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Söz konusu etkinlikte yer alan gazilerde Yusuf Dikeç ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kendisi ile beraber ikonik pozu veren gaziler Yusuf Dikeç'in elde ettiği başarıdan dolayı kendisi ile gurur duyduklarını söylediler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER