Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!

Ankara'da yaşayan vatandaşların en çok arayışta oldukları konular arasında uygun fiyatlı ev satın alma yer alıyor. Bu konuda fiyatların yüksek olduğunu ifade eden başkentliler için önemli bir haber daha geldi.

Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!

Ev satın almak için bireysel olarak hareket eden ya da emlak ilanlarına bakan vatandaşlar çeşitli ilanları da yakından takip ediyor. Belediyeler ya da benzeri devlet kurumları tarafından satışa çıkarılan evler piyasadan daha avantajlı olması ya da evlerin öneminden dolayı ayrı bir değer taşıyor.

KEÇİÖREN'DE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Bu nedenle Ankara'da yaşayan ve ev almak isteyen vatandaşlar için Keçiören Belediyesi bir ilan yayınladı. Söz konusu ilanda Keçiören'de 5 adet dairenin ihale usulüyle satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!

Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı! - Resim : 2

Söz konusu evler Keçiören ilçesinin Şenyuva mahallesinde yer aldı. İhale usulü ile satışı yapılacak evlerin geçici teminat bedelleri 255.000 TL ile 330.000 TL arasında değişti.

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Keçiören Belediyesi resmi gazete üzerinden yayınladığı ilanda ihale tarihinin 18 Temmuz saat 14:10'da başlayacağı bildirildi. Söz konusu 5 ev 10'ar dakikalık aralar ile sahiplerini bulacak. Bu satış ihalesine katılmak ve 5 evden birisine ya da birilerine takip olmak isteyen kişiler kendilerinden istenen belgeler ile Keçiören Belediyesine başvurabilir. Belediyenin resmi internet sitesinde yer alan telefon numaraları üzerinden de konu hakkında bilgi alınabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER