Etimesgutta 14. kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Etimesgut'ta bulunan bir binanın 14. katından düşen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri kadının ölümünü şüpheli bularak sevgilisini gözaltına aldı.

Etimesgutta 14. kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Dün akşam saatlerinde Etimesgut'ta yer alan bir binada yaşanan olay sonucunda binanın 14. katından düşen hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik ekipleri kadının ölümünü şüpheli bularak sevgilisini gözaltına aldı.

ETİMESGUT'TA ŞÜPHELİ ÖLÜM!

Edinilen bilgiye göre, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir binanın 14'üncü katından Ş.G.K. adlı kadının aşağı düştüğü bilgisi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadının düştüğü belirlenen daireye giden ve kapıyı çalan polis ekipleri, açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girdi. Evde uyur halde bulunan ve Ş.G.K'nın birlikte yaşadığı sevgilisi olduğu öğrenilen H.U. ekipler tarafından gözaltına alındı.

Şüpheli H.U'nun polise verdiği ilk bilgide, Ş.G.K. ile 1 aydır sevgili olduklarını, olay öncesi tartışmalarının ardından barıştıklarını, daha sonra kendisinin rahatsızlığı nedeniyle reçeteli ilaç alarak uyuduğunu, bu nedenle polis zile bastığında kapıyı açamadığını ve olay hakkında bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Güvenlik güçleri tarafından göz altına alınan zanlının emniyette yapılan işlemlerinin sürdüğü ifade edildi. 14. kattan düşerek hayatını kaybeden kadın kazara mı düştüğü, intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER