Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor

Ankara'nın merkezi ilçelerinden olan Etimesgut'ta aylardır vatandaşların günlük hayatını etkileyen bir sıkıntı yaşanıyor. İlçenin merkezinde yer alan Ülkü Yolu Caddesi ve ara sokaklarda başlatılan altyapı çalışmalarının orada yaşayanlar için adeta bir çileye dönüştüğü ifade ediliyor.

Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor

Etimesgut ilçesinde bahar aylarından beri yaşanan bir süreç vatandaşların ağır sıkıntılar yaşamasına sebep veriyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar her şeyin geçtiğimiz aylarda yaşadıkları yerde altyapı çalışması gerekçesi ile yolların derinlemesine kazılması ile başladığını ifade ediyor.

YOLLAR KAZILDI, ÖYLECE BIRAKILDI İDDİASI

Ülkü yolu caddesi sakinlerinden alınan bilgilere göre yollarda yapılan çalışma, çok uzun zaman aldığı gibi bitirildikten sonrasında da asfalt atılmaması ile yeni bir sıkıntıya neden oldu.

Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor

Çalışma yapan birimlerin kazdığı yerlerin üzerini sadece toprak ile kapatması ve haftalardır o şekilde bırakılması yüzünden cadde sakinleri balkona çıkamaz olduklarını söylüyor. Arabaların geçişi yüzünden kalkan toz özellikle astım hastaları ve yaşlıları ciddi derecede etkiliyor.

Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor - Resim : 2

BÖLGE SAKİNLERİ BU SIKINTININ SON BULMASINI İSTİYOR

Altyapı kazı işlemlerinin bitmesi sonrasında yolların asfaltlanmasını bekleyen vatandaşlar son günlerde sık sık elektrik kesintisi yaşadıklarını belirtiyor. Neredeyse her gün kesilen elektrik işlemlerinin nedeninin anlamlandıramadıklarını söyleyen Ülkü Yolu Caddesi yetkililerin acilen bu sorunu halletmesini istediklerini söylüyor.

Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor - Resim : 3

Etimesgut'un merkezinde yaşanan bu sıkıntının ne zaman sona ereceği belirsizliğini koruyor. Vatandaşlar evlerinin önündeki sorunun bitmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER