Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Uşak’a Vali olarak atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 ile vali araması yapılırken Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan Naci Aktaş Uşak Valisi oldu.

Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Uşak’a Vali olarak atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Toplamda 16 ile vali ataması yapıldı. Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Naci Aktaş da vali olarak atanan isimler arasında yer aldı. Naci Aktaş bu karar ile beraber Uşak Valisi olarak atandı.

2022’DEN BERİ ETİMESGUT’TA GÖREV YAPIYORDU!

Etimesgut Kaymakamı olarak görev yapan Naci Aktaş son atama ile beraber bu görevden ayrılmış oldu. Naci Aktaş 25 Mayıs 2022 tarihinden beri Etimesgut Kaymakamlığı görevinde bulunuyordu. Etimesgut’ta sevilen bir isim olan Naci Aktaş yaptığı görev ile dikkat çekmişti. Bunun karşılığı olarak ise kaymakamlıktan valiliğe geçiş yaptı. Artık vali olarak görev yapacak olan Naci Aktaş kamu görevinde bir aşama daha yükselmiş oldu.

NACİ AKTAŞ KİMDİR?

1977 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimlerini doğduğu ilçe olan Araklı’da tamamlayan Naci Aktaş Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1999 yılında mezun olmuştur. İngiltere Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Naci Aktaş doktora eğitimini ise 2022 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında tamamlamıştır.

Kamu hizmetine 2000 yılında başlayan Naci Aktaş 2004 yılına kadar Şekerbank’ta müfettiş yardımcısı ve müfettiş olarak çalışmıştır. 2004 yılında kaymakamlığa geçiş yapan Naci Aktaş sırasıyla Ağaçören, Karaçoban ve Seferihisar ilçelerinde kaymakam olarak görev almıştır. Naci Aktaş ayrıca Erzurum Vali Yardımcılığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü, Müşteşarlık, Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştur. Naci Aktaş artık Uşak Valisi olarak görev yapacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER