Eskişehir Ankara karayolunda trafik kazası: Sürücü hayatını kaybetti

Ülkemizde trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ediyor. Bir kaza haberi de Eskişehir'den gelirken Eskişehir - Ankara karayolundaki kazada araç sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Trafik kazaları basına konu olmaya devam ediyor. Basına yansıyan kaza haberlerine ilişkin detaylar kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek için trafik kurallarına uymak da hayati derecede önem taşıyor.

Trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken son olarak Eskişehir - Ankara karayolunun Kanlıpınar mevkiinde bir aracın şarampole devrildiği öğrenildi.

ESKİŞEHİR'DE ŞARAMPOLE DEVRİLEN HAFİF TİCARİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Eskişehir'de M. B. (80) idaresindeki hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı öğrenildi. Kaza, Eskişehir -Ankara karayolunda meydana gelen kazaya dair ilk bilgiler de ortaya çıktı. Eskişehir - Ankara Karayolunun Kanlıpınar mevkiinde şarampole devrilen hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.

Eskişehir Ankara karayolunda trafik kazası: Sürücü hayatını kaybetti

Görgü tanıkları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aracın motorunun yerinden çıktığı kazada, sürücü M. B., yaralandı. 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılan M. B., hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. M. B.'nin cenazesi ise morga kaldırıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı