Eski Bakan Abdüllatif Şener'in acı günü! Oğlu anneannesini rehin alıp katletti

Uzun yıllar boyunca AK Parti'de ve son dönemlerde CHP çatısı altında siyaset yapan Şener'i şok eden olay Ankara'da yaşandı. Aile içi cinayet kısa sürede gündem oldu.

Ankara'da cinayet: Eski Bakan Şener'in oğlu anneannesini vurdu

Milletvekilliğinin yanı sıra Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık görevleri de yapan Abdullatif Şener kan donduran bir olay ile gündeme geldi.

ÖNCE ALI KOYDU SONRA VURDU

Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Çankaya ilçesinde Eski Bakan Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi arasında bir tartışma çıktı. Olay büyüdü ve oğul Şener anneannesini rehin aldı. Yaşanan olaydan haberdar olan Abdüllatif Şener duruma el koymaları için polis ekiplerini bilgilendirdi. Olay yerine ekiplerin sevk edilmesi ile gergin dakikalar başladı.

Bu esnada Bedirhan Şener rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner'in silahla yaşamına son verdi. Geceye damga vuran cinayet sonrası Bedirhan Şener polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

EKİPLER ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Olay yeri inceleme ekipleri ise cinayetin yaşandığı adreste soruşturmanın ilerlemesi adına çalışma yapmaya başladı. Mahalle sakinleri ise yaşananları endişeli gözlerle takip etmekle yetindi.

Söz konusu cinayetin detaylarının ilerleyen anlarda belli olması bekleniyor. Yaşanan cinayet sonrasında Bedirhan Şener'in sorgu işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanması bekleniyor. Ankara'da yaşanan olay Türkiye'de büyük ses getirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER