Enver Demirel mi Erdal Beşikçioğlu mu? Etimesgutlulara sorduk, başa baş mücadele şaşırttı

Haber Ankara sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Yerel seçimlere yönelik Ankara'yı karış karış gezen ve sokak anketi yapan Haber Ankara ekibinin bu kez durağı Etimesgut oldu. Etimesgut'ta vatandaşlara 'Enver Demirel mi, Erdal Beşikçioğlu mu?' diye soran ekibe Etimesgutluların cevabı şaşırttı. İşte, Haber Ankara Etimesgut kesintisiz sokak anketi...

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin ilçe belediye başkanlarını da açıklamasıyla vatandaşların tercih edeceği adaylar netleşmeye başladı.

Ankara'nın ilçeleri için partilerin adayları ise gündeme bomba gibi düşüyor. Özellikle Cumhuriyet Hallk Partisi'nin (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak Erdal Beşikçioğlu'nu duyurması ile sadece başkentte değil tüm Türkiye'de ünlü oyuncu gündem oldu.

Öte yandan Cumhur İttifakı'nın Etimesgut Belediye Başkan adayı ise mevcut başkan olan MHP'li Enver Demirel oldu. Şu ana kadar Demirel ve Beşikçioğlu'nun adı Etimesgut için öne çıkarken Haber Ankara ekibinin son durağı da Etimesgut oldu.

BAŞA BAŞ MÜCADELE ŞAŞIRTTI

Haber Ankara, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Seçim anketlerinin bu seferki durağı Etimesgut oldu. Ekip Etimesgutlulara, ‘Enver Demirel mi, Erdal Beşikçioğlu mu?’ diye sordu.

Enver Demirel mi Erdal Beşikçioğlu mu? Etimesgutlulara sorduk, başa baş mücadele şaşırttı

İlçe sakinlerinin cevapları kıran kırana bir mücadeleyi gözler önüne serdi. Anketin yarısına kadar başa baş giden mücadelede Enver Demirel, anketin kazananı oldu.

Etimesgutlu vatandaşların 103'ü anketi yanıtlarken, bunlardan 64'ü Enver Demirel, 39'u ise Erdal Beşikçioğlu'na oy vereceğini ifade etti.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)