EGO'dan Metro seferleri saatleri açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren EGO Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden bir duyuruda bulundu. Söz konusu duyurunun içeriğinin şehir ulaşımının vazgeçilmezlerinden metro ile ilgili olduğu öğrenildi.

EGO'dan Metro seferleri saatleri açıklaması!

Başkent Ankara'da her gün binlerce insanın ulaşım amaçlı kullandığı metrolar vatandaşlar için kritik bir öneme sahip. Başkent olmasının verdiği insan yoğunluğu nedeniyle gün boyu yolcusu olan Ankara metrosunda gece son sefer saati için bir süre önde düzenleme yapılmıştı.

EGO'dan Metro seferleri saatleri açıklaması!

MEVCUT UYGULAMA DEVAM EDİYOR

EGO Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bu konuyu hatırlatıcı bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Sayın yolcularımız,

Vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, metro seferlerimiz gece 01:00'a kadar uzatılmıştı.

Uygulamamız devam etmekte olup, web sitemizde (www.ego.gov.tr) yer alan tablodan sefer saatlerini ve durak bilgilerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz"

ANKARA HALKI İÇİN ULAŞIM AVANTAJI

Metronun geç saatlere kadar olması Ankara halkı için büyük bir avantaj olarak görülüyor. Geç saate kadar planları olan vatandaşlar bu uygulama ile gece evlerinde dönerken daha rahat olabiliyor. Metro konusunda yaşanan herhangi bir durum ya da alınan kararı öğrenme konusunda ise EGO Genel Müdürlüğünü takip etmek gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER