EGO'dan Ankaralılara duyuru! Otobüs güzergahları değişti boşuna durakta beklemeyin

Ankaralılar için son dakika duyurusu yapıldı. Yapılan açıklama ile metro güzergahı üzerinde yapılacak olan değişiklik ilan edildi. Etimesgut - Eryaman 1-2 metro hattı başta olmak üzere pek çok güzergahta düzenlemeye gidildi.

EGO'dan Ankaralılara duyuru! Otobüs güzergahları değişti boşuna durakta beklemeyin

Ankara'da özellikle de 6 Şubat depremlerinin ardından nüfus yoğunluğunda büyük artış yaşanırken toplu ulaşımda bu nedenle EGO yeni düzenlemelere gitmişti. Toplu ulaşım kullanan Ankaralıların mağdur olmaması adına seferler ve güzergahlar baştan düzenlenirken EGO tarafından yapılan yeni düzenlemeler duyuruldu.

EGO O HATLARDA GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ!

Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 553 ETİMESGUT-ERYAMAN 1-2 METRO hattımızın güzergahında 26.10.2024 tarihi itibariiyle başlanmak üzere krokide belirtilen şekilde düzenleme yapılmıştır.

EGO'dan Ankaralılara duyuru! Otobüs güzergahları değişti boşuna durakta beklemeyin

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Eryaman Mahallesi 2 Bağlantı Kavşağı Yapımı Çalışması nedeniyle trafik güvenliğini ve yolcularımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak amacıyla 501, 502, 527-2, 555-4, 556-1, 556-4, 578 ve 610 numaralı hatlarımız geçici olarak 20022 (GÖKSU 1) numaralı EGO durağından hizmet veremeyecektir.

558 İstanbul Yolu Metro İstasyonu-Yeni Batı Mahallesi hattı güzergahında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Eryaman Mahallesi 2 Bağlantı Kavşağı Yapımı Çalışması nedeniyle araçlarımız geçici olarak, 20022, 21973, 21982, 22284 numaralı EGO duraklarına hizmet veremeyecektir. Semt Sakinlerine Duyurulur.

EGO tarafından yapılan duyuruların ardından hat değişikliğine gidilen güzergahlar belirlenmiş oldu. Belirlenen güzergahları ve durakları kullanan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına değişikliklere uymaları ve alternatif durakları kullanmaları istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER