EGO yönetimi Keçiörenlilerin ulaşım sorunlarını dinleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren EGO Genel Müdürlüğü başkentin ilçelerini gezemeye devam ediyor. Gidilen yerlerde vatandaşların ulaşım konusunda talepleri dinlenerek gerekli adımların atılması sağlanıyor.

EGO yönetimi Keçiörenlilerin ulaşım sorunlarını dinleyecek

Türkiye'nin en kalabalık olan şehirleri arasında zirvelerde yer alan Ankara'da toplu taşımaya büyük bir rağbet gösteriliyor. Farklı şekillerde sağlanan ulaşım araçları ile insanların istedikleri yere ulaşmaları sağlanıyor.

Devam eden ulaşım hizmeti kapsamında Ankara halkı bazı dönemlerde çeşitli olumsuzluklar ile karşılaşabiliyor. Bu olumsuzlukları önlemek ve insanların taleplerinin ne olduğunu öğrenmek adına EGO Genel Müdürü Taylan Engin ve beraberindeki isimler farklı ilçelere giderek talepleri birinci ağızdan dinliyor.

TOPLANTININ YERİ VE SAATİ BELLİ OLDU

Bu kapsamda EGO yönetiminin sıradaki durağının Ankara'nın Keçiören ilçesi olacağı öğrenildi. Konu ile ilgili EGO resmi hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"EGO Genel Mürür Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları Keçiören ilçesinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla 6 Eylül Cuma günü saat 14:00'da Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde olacaktır. Keçiörenli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere katılımını bekleriz."

Keçiörenliler içim önemli bir fırsat olan bu toplantıda ilçe için ulaşım konusunda önemli gelişmelerimn yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER