EGO Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi! Metro hatlarındaki aksamalara dikkat

Ankara'da ulaşım hizmetini sürdüren EGO Genel Müdürlüğü, metro kullanan vatandaşlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. EGO tarafından Bilkent ve Koru metro istasyonlarında yaşanan aksaklıkla ilgili açıklamalara yer verildi.

EGO Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi! Metro hatlarındaki aksamalara dikkat

Ankara'da her gün binlerce kişi toplu taşıma araçlarını kullanarak şehir içi ulaşımını sağlıyor. Ankara'daki ulaşımlarını metro aracılığıyla sağlayan vatandaşlar için kesintisiz hizmet sağlanırken yaşanan bazı aksaklıklar da vatandaşların ''Metro arızası neden oldu, sorun ne zaman çözülür?'' gibi soruların yanıtını araştırmasına neden oluyor.

Son olarak Bilkent ve Koru Metro istasyonlarında meydana gelen aksamalara ilişkin bir açıklamaya yer veren EGO Genel Müdürlüğü, bunun kalıcı çözüme kavuşması için çalıştıklarını belirterek önemli bilgiler aktardı.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ''Bilkent ve Koru Metro istasyonları arasında, Ümitköy TEDAŞ beslemesinde yaşanan dalgalanma nedeniyle, 15 Eylül 2023 tarihinde saat 10.47'den itibaren enerji dağıtımı problemleri yaşanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

ego.jpg

Söz konusu arızaya ilişkin detayları duyuran EGO Genel Müdürlüğü, söz konusu arıza nedeniyle yaptığı açıklamada ''Bu nedenle trenlerimiz istasyonlarda 20 dakikaya varan sürelerle beklemek durumunda kalmışlardır. Saat 12.30'da enerji dalgalanmalarını önlemek için Ümitköy TEDAŞ beslemesi devre dışı bırakılarak ikili enerji beslemesine geçilmiş ve sorun geçici olarak çözülmüştür. Kalıcı çözüm için TEDAŞ ile görüşmelerimiz sürmektedir.'' ifadelerine yer verdi. Kalıcı çözüm için TEDAŞ ile iletişimde olan EGO Genel Müdürlüğü'nün sorunu kısa süre içerisinde çözmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER